spiderbot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence onun için alacak en guzel domain coktatinnnn.com biz kendi halimize bakalım Türklerin nasıl insanlar olduklarını herkes biliyor . Oldugunu bilipte yok surda masum insanları öldürüyorlarmıs yok burda böle oluyomus deyip duranlara zaten bir sey kanıtlamamıza gerek yok onlar bizi bizden iyi tanıyorlar .. herkes o haberlere katılır ama gülmekten katılır sallayın. Biz nette değilde kaşıntısı olan elemanlarla yüz yüze geldiğimizde ırakta herseyi kanıtlayacaz zaten.

abd ırak a barıs getircez diye gitti buna kim inandı . Dünya salak diil herkes herkesi cok iyi tanıyor.
Evet biliyor senin gibi düşünenleri esefle kınıyorum neti araştır bana bu konuda yazılmış bir tane adam gibi ingilizce makale bulda göreyim evet herkes türklerin ne olduğunu biliyor ..........Tembellikten yozlaşmış durumdayız 1 site açmak çokmu zor 1 tane ingilizce makale yazmak çokmu zor ?
Peki madem o kadar iyiyiz neden nette hakkımızdaki ingilizce kaynak çok az hatta acınası derecede az ?
Arkadaşlar orda burda dakikalık site yayını durdurmayla(hack) illegal yollarla kendimizi kimseye anlatamayız ancak emek vererek yazarak anlatabiliriz .
Ben dedim ki 1 site yapalım destek olun link verin yada varsa yapılı yada yapacak hepberaber destek olalım ?

peace adlı üyeden alıntı:
Financial times, dün bizlerin kuzey ırağa girmemiz konusunda haklı sebebinin olmadığını, bugün de yeterli sebepleri yok, istekşleri siyasi amaçlıdır dedi.

www.ft.com girin ağzınıza geleni söyleyin.
Yazıklar olsun , biz iyiyiz kendimizi kanıtlamamıza gerek yok hatta çoktatinnn diyenler okusun ...