Öncelikle est. sadece uygulamaları biliyorum, nasıl yapıldığını biliyorum ve araştırıyorum, etrafımda şu var bu var demiyorum kanunlar nezdinde konuşuyorum. Kendim, PozitifSolutions Bilişim Teknolo. Ltd. olarak kuramıyorum mesela onun yerine Pozitif Bilişim Tekn. Ltd. Kurup PozitifSolutions isminin marka tescilini yapabiliyorum.

"Şirketiniz ticari firma ise, üretim pazarlama firma ismimi türk ismi, yabanci ismimi diye bir şart beyan eklemediler bize..."

Bu lafınız kusura bakmayın çok saçma geldi çünkü hiç bir şirket hayıt için bir araya gelmez, ve tüm şirketlerin ortak amacı kar elde etmektir. bunun ticarisi veya normali nasıl oluyor onu anlamadım.

İso belgesi olarak ta bunu alabilmeniz için bir çok şart bulunmakta ve şirketiniz denetime tabi tutulmaktadır, konu ile ilgili patent bürolarından veya danışmanlık şirketlerinden bilgi alabilirsiniz.

Size diyorum arkadaşım; Madem bir şart aramıyorlar unique hosting ltd.şti. diye bir şirketi kurabilirmisiniz benim için...

Neyse konuyu uzatmanın bir anlamı yoktur. Marka başkadır Şirket Ünvanı başkadır. PozitifSolutions olarak marka tescili yapılabilir fakat aynı adla şirket kuramazsınız çünkü içinde yabancı kelime var. Biraz araştırma yapsanız ticaret sicile tel. açıp sorsanız veya ticaret kanununu okusanız bununla ilgili bilgi sahibi olacaksınız ama

Saygılar.