alanaditescil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şikayetinin Nedenide Sitesinin Zırt Pırt Kesilmesi. Kendisine anlattım Sunucudan kaynaklanıyor. En Kısa Zamanda Düzelteceğiz. Ama yok.Paranızı iade edelim dedim onuda istemiyor. Her Mesajımı gördüğü yerdede hakkımda kötü ibareler kullanıyor.bu cok yanlıs.
o zamanlar sunucudan değil telekomdan diyordun ama senin dışındaki hiçbir almanya serverları telekomdan etkilenmiyodu, şimdide kıvırmaya başlıyosun serverdandı diyosun. Yayınlatma bana msn'deki logları sonra gülünç duruma düşersin.Ayrıca Para iadesini neden kabul edeyimki sana ben dedim 10 katı kadar daha para vereyim en azından işini ve hizmetini düzgün yap.

Sonuçta ftp'ye onca dosyayı sen atmıyosun uğraşıp biz atıyoruz sonra bi bakıyoruz ne site açılır nede birşey.Bide üstüne utanmadan para iadesi yapayım diyosun, onca ftp ye atılan emek ne olcak?

Ayrıca Ufukgedik şirket felan diyosun, şirket olunca ne oluyor hiç şikayet edemiyomusun orasını kavrayamadım istersen p.m. olarakta açabilirsin bana. Bende 9 Yıllık Şirketim , şirket politikalarını yasal mercilerini bana anlatma. İstersen ben sana anlatayım bari işi bileninden öğren. Zamanında bu arkadaş beni msn'dende tehdit etti foruma bunları yazma seni mahkemeye vericem dedi , ben hala o günden beri mahkeme kağıdı bekliyorum hani nerde. Hepsinin msn kayıtları var print screen yaptım.2 ay önceki laflarıyla şimdiki lafları tutarlı olsun yoksa ticaret hayatı 1. senesinde söner.