izuner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklı olabilirsin ancak tüm vergi levhasız şirketler i de kapsarsan ben bu yorumuna katılmam . 1 gb 60 70 ytl satılmasına bile karşıyım , artık millet akıllanmaya başlıyor kimden alacaklarını bilirler. ben halen 500 mb hosting 75 ytl'ye satıyorum bir müşterimde gelipte bak şurda şu fiyat burda böle dediğini duymadım . Hosting piyasasına girdiğim zamanlarda ortada böle bebeler yoktu ve ben keyifle yapıyordum ama maalesef şu an yapmıyorum desem yeridir.
Benim size tepki göstermemin nedeni şudur ; şirket olmayan hosting satıcıları konu açamasın şeklinde konuşmanızdır. Ben az kazanıyorum sunucumun parası çıkıyor gidipte 10 sunucu alıp her ay 5 milyar kazanıp şirket olamamışsam bu benim ayıbımdır vergi kaçırmaktır . ancak sunucu parası + kendi sitelerin + çerez parası kazanırsan ve de memnunsan şirket olmak istemiyorsan ne yapmalısın ?
Haklısın O Mesaj Karışık bişey oldu. Şirket Olmazsın ama hakkınla yaparsın . başımızın üstünde yeriniz var. ama seninde dediğin gibi. " Hosting piyasasına girdiğim zamanlarda ortada böle bebeler yoktu ve ben keyifle yapıyordum " bende 7 ay şirket değildim ve işlerim çok iyiydi. 3 Aydır Vergi Levham vs. herşeyim tam ama gel görki ayda 1-2 hosting bile satamıyorum şimdi Bankalarla Görüştüm 2 ay onlarla uğraştım Sanal Pos Sistemi için en sonunda Siteye Entegre Ettirdim. Ama işte piyasa çok bozuldu.Zararına domain satıyorum onuda alan yok Ne yapacağımızı şaşırdık. Eminim Diğer Şirketleşen Arkadaşlarda Öyledir.