Daha yeni izledim.
Türkiye'de 60 milyon kişi izlese de berbat bir film.
Dünyada 6 milyar kişi izlese de berbat ötesi bir film.
10 milyon doları filmin neresine harcamışlar çözemedim, bana yarısını verselerdi daha iyisini çekerdim onlara. Herhalde yabancı oyunculara dağıttılar o paranın tamamını.
Seçtikleri konu çok iyi herşeyden önce, vermek istedikleri mesaja da itirazım yok. Ama gece saat 2 ile 4 arasında Show ve Kanal D'de yayınlanan ucuz amerikan aksiyon filmlerine benzemiş. Etkileyici bir iki sahne dışında izlenilebilir nitelikte hiçbirşeyi yok. Paranıza yazık olur, gitmeyin.
Bi kere şunu belirtmekte fayda var; o diziyi toplam ancak 3-4 bölüm izlemişimdir. Bu nedenle dizi oyuncularına hayranlığım olmadığından tamamen objektif olmaya çalışarak yorumluyorum. Necati Şaşmaz ömrü hayatımda gördüğüm en berbat oyunculardan birisi. O adama bir tek hafif ağzını yamultarak gülmek yakışıyor.
-- dikkat spoiler çıkabilir -
polatın leyla'yı kucağına alıp ağladığı sahnede gülmemek için zor tuttum kendimi. sinema tarihinin en berbat ağlama sahnelerinden biriydi zannımca
şeyh gibi önemli bir karakterin son dakikalarda ihmal edilmesi ve akıbetinin verilmemesi de eksiklik hissettiriyor.
-- spoiler tehlikesi bitmiştir --