ManuaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
neyin pr6'sı bu sorması ayıp ?
http://www.google.com.tr/search?hl=t...18.gen.tr&meta=
Ayıpsa soruyu sorma ahlakımızı bozma. Sitenin sıfatı o ben istediğimi koyarım siteme her sıfatı, google'ın kendi hatası benim hatam değil pagerank 6 vermiş başka siteye ben o siteye sitemide yönlendirmedim arkadas18.gen.tr'i bilenler bilir arkadaş kategorisinde reklam alıp çalışıyordu bugüne kadar kapalı 3-4 gün kaldı. Google böle hatalar hep yapıypr bunun faturasını bana yüklemeye sizin hakkınız yok. Ben PageRank6 demişim bu sizi ilgilendirmez bu bir popülerite yarışması değil, sadece ödül yarışması ben sitemin karalanmasını istemiyorum ve bu mesajınızıda terbiyesizlik olarak nitelendiriyorum. Yarın öbürgün bir sitede sen yayınlıcaksın bende senin karşına dikilip terbiyesizlik yapmam. Bugüne kadar kimsenin sitesine fake diye fiske vurmadım vurmam. Burda ben hizmet veriyorum elimden geldiği kadarıyla insanlara yardım etmeye çalışıyorum. Ama siz yüzüme vuruyorsunuz napsak sizlere yaranılmıyor. İllegal işler yaptık tamam bunu kabulleniyorum fakat bir noktadan sonra insan yanlış yaptığını anlıyor. Bende bir karar aldım nasıl insanlara zarar verdiysem bundan sonrada zarar yerine yarar etmek istiyorum. 3. Ödül yarışmasınıda üşenmeden devam ettiriyiorum. Dilerimki uzun süre böyle devam eder. Herkese teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.