Hotstube.com Scriptini yazan kişi olarak scriptimin çalındığını öğrendiğim duygularımla yazıyorum :P
Önce insanın 2 ayda bi taraflarından ter akarak yazdığı scripti wareze düşmüş olarak görmesi iğrenç bir duygu. Üstüne yetmiyor gibi tutup o scripti rapidshare'den çekmek daha da berbat bir duygu. Bunu yapan lamerlerin ve bilimum yakın akrabalarının kulaklarını büyük ölçüde çınlattım sırf bu yüzden

Hotstube'u zamanında açtım google adsense den ekmeğini yedim saolsun. Sonra üstüne soğuk su niyetine bir de google ban yedim

Artık durup nette yer işgal etmesinin bir anlamı yok. O yüzden artık GNU ya açıyorum hotstube u :P vatana millete hayırlı olsun. Artık öle warezlere düşüp çekmeyin. Gelin yerinden çekin

Buarada panele girip sqlini çekmeğe üşendim, hackleyen lamer arkadaşın sql dosyasını koyuyorum

He bir de şu lamer arkadaşlara bir kaç sözüm var. Yaptığınız şey gerçekten feci şekilde insanların canını sıkmaktan başka bir işe yaramıyor. Dediğim gibi 2 ayda yazıyosun geceleri sabaha kadar uyumuyosun testlerini yapıyosun biri geliyor 2 dakikada elinden alıp gidiyor. Bir de yetmiyor gibi karşıdan sana nanik yapıp alay eder gibi çaldığını başkalarıyla paylaşıyor. Biz de çok hevesliydik gençliğimizde anlıyorum neler hissettiğinizi. Güç herzaman insanı rahatlatan bir olgu olmuştur. Günlük hayattaki bazı güç egolarını insan sanal dünyada tatmin etmek istiyor. Ama yaş biraz ilerleyince arkanıza baktığınızda yaptıklarınıza ve yapılanlara götünüzle gülüyorsunuz. Gülmek için geç kalmayın. Bırakın zarar vermeyin, yıkmayın. Yapın... Lütfen. Eğer bu ülkenin geleceği sizlerseniz, bizlersek, artık birşeyler yapmamız gerekiyor. Yıllardır yıkıyoruz zaten. Madem kafanız shell kodları ezberlemeye basıyor ozaman C++'a da basacaktır. Uğraşın, üretin, birşeyler yapın, birşeyler YAPALIM artık. Lütfen...
Yaşlanıyor muyum nedir?

Kolay gelsin herkese...