zeynelkoc adlı üyeden alıntı:
gerçte amerikanın askerlerimize yaptığı ve içimizden kalan ÇUVAL meselesinin güya rövanşı alınıyor ve bu şekilde saf milletin bazı egoları tatmin ediliyor

ben bu filme gitmedim gitmemde sinemada filmi izlerken alkışlıyan insanların izlediği bir filmi izlersem kendime saygısızlık yapmış olurum

sen öyle düşünebilirsin ama milletimiz artık herşeyin sanalını yaşıyor ve gittikçe buna alışmaya başlıyor.sanallık zamanı gelince gerçekliğe dönüşebilirse sorun değildir.

inanırımki bu filmi 16 kişilik bir tim'e izletip 1000 kişinin arasına salsınlar tabii bu timin çocukluk ve gençlik dönemi vatansever olarak yetiştirilmiş olduğunu varsayıyorum.hani pkk lılar esrar ve uyuşturucu alıp çatılmaya giriyor diye bir şeyler varya bence buda doğru çünkü onlarda ayık kafaya yüreklilik biraz zor.

işte bu vatansever timin normalde yapacağını bu film sonrası bir nebze daha artacağına eminim yapanların eline sağlık .yanlışları olsada bir iki mesaj vererek halen piyasada dolanan b*ktan aşk meşk filmlerine 5 basar .