awp_map
awp_dust
awp_battle
awp_iceworld
fy_iceworld
fun_allione
fy_poly_day
fy_poly_day2
fy_iceworld_2k
de_dust
de_dust2
de_aztec
de_inferno
bütün mapler bunlar işte başka da mapte oynadığımızı hatırlamıyorum ha bir kerede italy'de oynamıştık
güzel mapler eyvallah ama map açılıyor 10 dk olmadan değiştirin şu mapi şura açılsın bura açılsın deniliyor
ben awp kullanamıyorum ozellıkle de awp_battle da hıc oynayamıyorum eğer map değişsin mi diye sorulmassa ya da map isteği yapılmassa değiştirin demiyorum çıkıyorum gidiyorum
inferno aztec d2 acıkken oyuna yeni başlamışken hemen ice aclım mı battle acalım mı acılsın demek pek hoş olmuyor

nasıl ki siz fun map'ten hoslanıyorsanız bende pro. map'ten hoslanıyorum ve benım gibi dusunen baska arkadaslarda var buna saygı duymak gerekır dıye dusunuyorum
bir başka serzenişimde 2 headshot attıktan sonra holo kapat o hileyi hileli o ya suna bak her attı hs kapat wall'ı denilmesi

arkadaslar ben yıllardır cs oynarım 3 yıl gibi bir ara verdim unuttum desem yeridir ama yine de bu wall diyen cogu arkadastan daha iyi bildiğim kesin bu oyunu croshairi yere tutup ateş edersen vuramassın beni tabi kafana doğru mermide yersen headshot olur ve ölürsün bunda abartacak birşey yok kaldıki beni benim oyunumu azcok bilen vardır tanıyan tanır yani hileyle hurdayla işim olmadığını bilir
butun bunları sımdı buraya nıye yazdım bılmıyorum ama ozel bır konu acılmasın bı sekılde mevzusu acılmısken yazayım dedım

yersiz olduysa özür dilerim silebilirsiniz mesajı (: