Sevgili dostlar ;
Bu gün karşıma çıkan bir olaydan bahsetmek istiyorum sizlere.***** forumlarında bilindiği üzere "
paylaştıkça" orgazma uğradığını zanneden bir sürü kullanıcı ve bu kullanıcıların açtıkları başlıklar bulunmaktadır.
Tamamen tesadüf eseri (

) bir başlığı incelerken, tanıdık birine rastladım.Daha sonra o kızı tanıyabilecek diğer arkadaşlara adresleri bildirdim.Ve sonuçta o kızı tasdikleyebildik.Aradan bir kaç saat geçmeden kızın kendisi resimleri tasdik etti.Ve şu sıra psikolojisi feci halde bozuk!
Kızı bir piknik esnasında ihtiyaç giderirken resimlemişler!Kız normalde "*****,*****" sözcüklerinin yanından geçmiyecek kadar temiz!bu olaydan sonra siteye ve o başlığı açan kişiye dava açmayı takibat başlatmayı düşündüm.Lakin işlerin daha farklı boyutları çıkabilirdi! Mesela, bu siteyi açan kişiler zor durumda kalırdı -ki bu tarz bir olaydan haberdar olamları imkansız-
Bende sizlere yani webmaster kardeşlerime bir öneri sunuyorum.***** site yapılacaksa da raconuna göre yapılmalıdır.Böyle masum insanların resimlerinin videolarının yayınlandıkları sitelere sizlerinde tepkinizi sunmanızı bekliyorum.
Sevgi ve Saygılarımla