Buyrun buradan yakın....

Geçenler de gittigidiyor aracılığı ile bir domain sattım. Sattığım domaini de isimtescilden bizzat kendi kredi kartımla aldım. Neyse domaini şubat 15 te almışım. (ekstrem de var). Gece nete giriyorum gittigidiyor'a giriyorum ve bakıyorum ki bir mesaj gelmiş domaini sattığım adamdan aynen şu yazıyor..." Bana sattığınız domain çalıntı kart ile alınmış gereğini yapın yoksa başınızı ağrıtcam" o sinirle bende adama sert bi cevap attım. Neyse isimtescile bununla ilgili mail atıyorum ve gelen cevap "calinti kartla alinimis, irtibat icin bu noyu arayin"

Sabah aradım durumu anlattım, kadın inatla sizden degil sattiginiz kisi baska bi domani calinti kartla almis vs vs. dedim o beni ilgilendirmez ben parasını odedigim ve daha zamanı dolmayan domaini siz calinti diye nasil yeniden satisa cikarirsiniz bagirdim cagirdim kadin bana sizin uyeliginiz de sorun yok aktardiginiz kiside var dedi...10 dk konustum ve kadın bana bir dakika dedi ve baskasina aktardı. Neyse durumu ona da anlattım. Beyfendi kart numaranızın ilk 4 ve son 4 dort hanesini soylermisiniz, soyledim ben kontrol edecem dedi ve iyi gunler dedim kapadim.

Aksam hallolmustur diye kendi uyeligimle giris yapmaya kalkistim ve gelen uyari..." Calinti kartla domain alindigi icin uyeliginiz iptal edilmistir diye " Ve simdi yeni den o sinirle mail attim olmadi yarın telefon edecem olmadi ofise gidecem. 10 15 domainim var ve de kendimce onemliler.

Sizce yasal yoldan birşeyler yapmam gerekir mi ? Gerekirse bir sonuç elde edebilirmiyim ? Bu kadar laubali gayri ciddi bir firma olamaz bunu geçte olsa anladım...