21 mayıs günü yeni açtığım film sitesi google gruptaki tüm üyelere duyurarak açtım. 5 haziran günü mail adresime baktım ana uyarı gelmiş uyarı gelme gününe baktım 22 mayıs. Hemen sitedeki filmleri kaldırdım. mail attım işlemi durdurun, sitedeki tüm ilegal içeriği kaldırdım diye.
daha sonra tekrar bir mail attım neden cithiz.com u kapatmıyonuz dedim. çok uzun zamandır aktif halde niye bir işlem yapmıyorsunuz diyince burası devletin resmi kurumu . dediklerinizi şikayet olarak algılıyoruz gerekeni yapıcağız dediler.
tabiki adamlar haklı sonuçta yasak olan bir şey görevleri bu ama kurallara herkes için uygunlanmalı . ve benim fikrime göre bu cithiz olayında bir iş var.
zaman gösterecek bakalım 1 haftaya belli olur gene olmazsa telefonla arıcam belirticem.
adam zaten grubun içine dalmış yeni site açsam gene bulucak. işin bir ilginç tarafı üyeleri kontrol ederken 80 e yakın devlet görevlisi gov.tr li domainle kayıt olunmuş. bunların arasında türkiye büyük millet meclisi, maliye, belediyeler ... uzanıp giden mail adresleri vardır. yahu devletin kurallarını devlet içinde uygulayanlar çiğniyo başka bir şey demiyorum.
bu yazımla devletin hiç bir kurumu rencide edecek sözde bulunmak istemedim.