Sözde "FİRMA" olan data teknolojiden bi hata yapıp sunucu aldım normalde abd ile calısıyordum almanya daha hızlı oldugu için ( ping süresi ) almanyadan alalım dedim.
Neyse bu beyefendi'den aldık bi sunucu 2 ay önce ödemesini yaptım 175 YTL anlaşmıştık.
Ödemeden sonra sanırım 1-2 gün sonra makinemi aldım neyse kullanırken TCL yüklenmediğini farkettim eggdrop için lzm oldugundan kurun lütfen dedim çünkü MANAGED DEDICATED olarak anlaşmıştık. Neyse adamalar TCL kurulmuyo makineye demezler mi? Kuramadılar salladılar beni baslarından savdılar ve bende kendim uğraşarakta olsa kurdum. Makine PLESK + FedoraCore 5 olduğu için uyumsuzluk var olmuyor denilen makineye ben kurdum neyse dedim olur boyle 10 gün geçti ne msnye ne ofis telefonlarına nede verdikleri cep telefonlarına beyefendiler çıkmadı. 20 gün geçti artık odeme günlerine yaklaştık pat diye gelmezler mi? Eee tabi para alıncak ya. Neyse 2. ay parası vercem benden 200 YTL istemezler mi? Sebep dedim işte fiyat arttı şu oldu bu oldu dediler, benden istemesemde 200 YTL aldılar. Sonra webmailler çalışmıyordu taa en başından beri halledin dedim işte uyumsuz şudur budur dediler, pleskten dediler dedim CPanel yüklettirelim 50 YTL dediler tmm odiyim dedim piyasadan 6-7 gün daha kayboldular, bi de ben tüm siteleri ircleri tasımısım bu makineye benden 200 isteyince itiraz edince bana istersen başka yere git diyorlar ee tabi mecburuz yaa.
Haziranın 12'sinde ödemesi olan makinem şu an kapatılmış ve tüm müşteriler perişan, arıyorum şu saatlerde ne msn, ne ofis ne ceplerini acıyorlar...
Yani bu adamların(!) bu işe ne saygısı ne ade aldıkları paraya hakları var.
YAZIK DIYORUM VERILEN EMEĞE, ZAMANA ve PARAYA...
Allah kimseyi bunların eline düşürmesin...