bu sözlük caesar ın hiç olmadı vampircik.com diyarı bir yakınımın.

sadece sisteminin kodları 1.5 yıl önce caesar'dan satın alındı, sonra kendisi bu işi sevdi ve vampircik.com için gösterilen demo sitesini çalışır hale getirdi, sattığı kod piyasaya düşünce "open source" yapayım dedi ve herkese yaydı. böylece paylaşımcı olmuş oldu. oysa ki vampircik.com kodalrı açtığında dumura uğramıştı, zira kodlarda netsozluk.net yazmaktaydı. kendisi kodları geliştirmek için aldığı sözlük sistemini vampircik.com diyarına satmış.

böylece vampircik.com'a demo olarak gösterilen sözlük "nacizanebilgi.com" ve kendilerine satılan vampircik.com sözlüğünün ilk kodu piyasaya düştü. tabi kendisi bunu farklı şekilde anlattı. daha sonraları vampircik.com kodları baştan aşağı tekrar yazıp bu aşamaya kadar geldi.

yeni bir sözlük değil, sadece bu güzel diyarı sizinle de paylaşayım dedim. sahibi çıkıp bunları anlatmaz, umarım bana da kızmaz ama bana kendisi anlattı, keşke herkes onun gibi saygılı biri olabilse, fakat işte ne yazık ki w-arez, çalıp çırpma, emeğe saygısızlık kanımıza kadar girmiş. kötü şeyler bunlar.