Arkadaşim Konu Nerden Nereye Getiriyosun Ya Biz Boş konuşuyoz yada Sen Algilama Sorunun var konu haber Sitesinin içindeki ****** resimler . konu bunu umarim algilarsin. verdiğin soruya cevap veriyim. AKP Taraftari olur Veya olmaz. Bu Sitenin tercihidir. Bu kimseyi ilgilendirmez. işine gelmese girmezsin o siteye o sitenin yayin politikasida o
benim Ailemin Yaninda. ****** Resimlerin Bolduğu sitenelerden kaçinirim. bunlar ne olursa olsun. izahi yoktur. Ailem. biraz tutucu böyle bi sitede haber okudumu görüpte Sorsa bana? ben ne Cevap veririm.
tabi Bu duygulari bilmiyen yozlaşmiş bi gençliğe bunu anlatmak zordur.
haberin kaynaği Haber7.Com dur. Sanirsam Oda AA. dan Alinmiş bir haber Olmasi Lazim.
Yanlış cümleler kuruyorsunuz biz burada Tarafsız yayıncılıktan bahsediyorken haber7 yi örnek göstermen ironik oluyor.
İnternethaber in türkiyede bir imkansızı başardığına inanıyorum.Ciddiyim belki bu propaganda olarak algılanabilir ancak benim bir çıkarım yok.Bazen şaşırıyorum hatta Siyasete okadar eşit uzaklıkta yaklaşıyorlarki haber yayınlarken.Bir gün akp yi yerin dibine sokan haber yaparken bir gün chp bir gün mhp başka bir gün başka bir partiye aynı haberi yapabiliyorlar.
Sana göre haber7 kişisel olarak istediğin türden haberler verebilir ancak TARAFSIZ yayın anlayışı konusuna geldiğinde haber7 bu niteliği taşımıyor.Hatta türkiyede ben bu niteliği taşıyabilen site göremiyorum.
http://www.internethaber.com/index.php
şu sayfada bana tek bir müstehcen şey gösterebilirmisiniz?