evet hepsi degil mesela benim bulundugum yerde çogu kürt geçen birisiyle muhabbet ettik " abi ben batmanlıyım konyaya geldigimizde ben batmanlıyım dediğim zaman iş vermediler hep önceki şerefsizliklikler yüzünden(hırsızlık vb) işi almıyorlar abi demokrasi yalanına bizide alet etmek istediler ben ne yapayım demokrasiyi bizim işimiz yok aşımız yok ne yapayım demokrasiyi ordaki halk cahil kolay kandırılıyor abi sen dağa çıkarana bak eline para veriyorlar dağa çıkıyorlar"bundan şu sonuç çıkıyor kürt devletine kurulmasını da isteyen var istemeyende ama çogu inanmaya başlamış niye cahil insanlar okul yok teroristler karadenize indi bizim lazlar jandarmaya bile haber etmedi indirdi terorsiti barındırmadı.Türkiye hep doguyu yok saydı halk kendini ezik gördü egitimde olmayınca sonuç ortada geçen bir teröristin itiraflarını okudum aynen şöle diyor"magaramızda jenaratör,battaniye ve telsiz dinleme aletleri vardı.nerde ne zaman operasyon var bilirdik." demekki neymiş bunlar israilli ve amerikanın köpekleri imiş