Türk askerimizin şehit olmasına gerçekten bende çok üzülüyorum.Fakat bunlar hepsi bir oyun.
Türkiye içinde bombalamalar,saldırılar yapılıyor.Bombayı da silahları da abd. v.s ülkeleri veriyor pkk ya.
Pkk abd den bir söz almış size kürt devleti vereceğiz diye o gazla herseyi yapıyor.
Meclistekilerin yarısı satılmış zaten dış kuvvetlerin dedikleri yapılıyor fakat bize farklı şekilde yansıtılıyor.
Türkiye k.irak a girecek.Olabilecek şeyleri söyliyim.Ekonomik olarak darbe vurcaklar bize.K.irakta ne kadar pkkli öldürürsek onlar bizim askerimize veya ordaki türkmenlere ateş edecekler.Bir süre sonra savaş bitti bir sayı verecekler bu kadar temizlendi diye.Ve savaşın başarısına bi kahraman seçilecek.
Peki şehit olan askerlerimiz,türkmenler,türkiyedeki küçük ve büyük pkklılar,ekonomik kriz,dış küvvetlerin baskısı,irak in pkk ya destek vermesi bunlar bitecekmi sanıyorsunuz?
Gerçekten bazen çok kafama takıyorum ve üzülüyorum.Pkk yı temizlemek istiyorsak 1-2kişiyle olmaz malesef.O mecliste 500küsür adam var 100tanesi adam gibi adam delikanlı olup toplansa.Bu pkk olayını bitirmeden rahat yok bize dese.Bu kişiler özellikle bakanlar olsa.Dış kuvvetler olasi bir k.irak savaşinda ses çikartiginda oturtmayi yapabilecek.Gerek türkiyedeki gerek k.irak, gerek danimarka ne kadar pkk li varsa belirlenir çok zor bir olay değil.Gerekirse Katliam desinler bitirirsin bak ondan sonra türkiye nasıl gelişiyor bu devlet ne hale geliyor.
Ama dediğim gibi büyük bir oyun oynanılıyor.Her kürd pkk lı değildir.Ama amaçları türk milletinin her kürdü pkk lı görmesi.Diğer taraftan da kürdlere türkleri kötülemek.Bu ülkede en az 500bin pkk lı yada onu destekleyen vardır.Ama biz 10milyonundan nefret ettirmek istiyorlar.Türkiye bir medeniyet ülkesidir.Bü ülkedeki kadar çok din,meshep,farklı kültür,güzellikler nerde var.
Allah türkü korusun.