d4rkz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@rdm

senin bu forumda kime ne yararin oldu ? hayatinda hic insanlik yararina bir döküman veya bir bilgi saglayacak bir sey yazdin mi? bunlarin hicbirini yapmadin.

o zaman sus ve insanlik yararina işler yapan,bilgiler veren,dökümanlar yazan bir adami,sadece kendi sitesine fake pr yapti diye ve kimseye zarari olmadigi halde çamur atma ve lamer deme.

ne demişler,kedi uzanamadigi cigere mundar dermis..

Varistanin V sini olustur once,sonra b.k at izi kalsin.
Senin ne yararın dokundu bu foruma sen ilk önce onu cevapla.Gold üye olmakla bilge olunmuyor.

Hayata ve insanlık yararına dair birçok yazı yazdım.Yazmadığımı nereden biliyorsun. Blog adresimde ingilizce ve Türkçeonlarca özgtün yazım var.Bu linkleri verirsem sana o zaman tükürdüğünü yalarsın. Yalıyorsun zaten.Bu oalylar bize zarar veriyor.Google Türkleri bu nedenlerden dolayı banlıyor.Biz yapmasakta genel olarak Türkleri banlıyor.Burası gerçek.Al sana bize dokunan zararı.

Ayrıca kimse kimsenin avukatlığını yapmasın.Sizlere ne oluyor anlamadım.Kuyruk acınız mı var her lafa birşey diyorsunuz.

Site sahibi arkadaş herhalde benden önce mesaj yazan.
Fake( Sahte ) demek değilmi? Bu da sahtekarlıktır.Arkadaşta bana neden sahtekar demişsin diyor.Sahtekarlık yapılan şeyi söylüyorum.Radminin yazdığı yazılardada buna sahtekarlık deniyor.

Benim söylediğim söz bu olay sahtekarlık.Fakat ciddi birşeymi hayır ama "fake".

Ayrıca klavye delikanlılığından bahsetmiş arkadaş.Ne alaka açıklarsa sevinirim.Yazdıklarımı tehtid olarak algılayan arkadaşlarmı var yoksa?