Sting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kullanmadığınız bilmediğiniz şeyler konusunda etraftan duyduklarınızla yorumlar yapmayın derim.
Kullanmadığım, bilmediğim ? Bugüne kadar PHP' sinden ASP' sine PERL' üne RUBY' sine Java' sında ve ayrıca onlarca desktop platform yazılımda program yazdım.. Hala yazıyorum ve Hala okuduğum Universitede eğitimini görüyorum. Asıl siz tanımıdağınız insanlar hakkında bilip bilmeden yorumlar yapmazsanız sevinirim.

ayrıca
Alıntı
bill amca olmasa belkide şuan siyah ekrana bakıyorduk hepiniz.
keşke IBM os/2 wrap ı yapma işini Bill gates gibi birine değilde daha yüksek teklif veren bugun kü Oracle ın sahibi Larry Ellison'a ya da Java nın babası olan James Gosling a verseydide sistem görseydiniz.. bugun bu adam kendi dallarında (ki bunlara karşı microsoft bişeyler yapmış olsada) en iyi adamlar. ki Sun firmasının da Solaris işletim sistemi (Unix Tabanlı) 3 boyutlu arabirimiyle microsoftun vistada yeni yaptığı şeylerin babalarını seneler önce yapıyordu.. ya da şuna dikkat çekmek isterim windowsun ara yüzü.. masa üstü öğeleri... sizce çöpkutusu nerden gelme ? ben söyliyeyim Maclerden evet evet Maclerden geldi microsofttan önce grafik arabirime geçen bir firma hatta microsoft bu olay yüzünden mahkemelik bile oldu.. küçük yaşımdan beri bilgisayar karşısındayım. bunda belki babamında payı var. sizin dediğiniz siyah ekranlarıda gördüm. yeşilleride gördüm. windows 1.0 ıda gördüm comodor64 lerıde gördüm. macleride gördüm.. Türkiye'ye gelen ilk amd işlemcileride gördüm 10 kiloluk laptoplarda kullandım (hatta hala duruo :P )...
ben bunu derim Microsoft yerine IBM başka birini seçse şuan daha iyi yerlerdeydik... millet Vista alıcam diye işlemci ram alıyor deli gibi her güncellemede donanımı arttırmanız gerekiyor neden sizce ? neden linux un yeni versionu çıkınca ben işlemci ram yükseltmek zorunda kalmıyorum ?
bunun cevabı donanım firmalarının linux ü desteklememesi ile aynı yere varıyor. adamlar ne satacak herkes linux kullanırsa ?? o yüzden hadi herkes windows kullansın bizde ram satalım onu satalım aman aman... Bugun ufak bir bilgisayar dükkanına gitseniz bile size vista yerine Linux vermezler neden ? adam para kazanacak çünkü... asıl siz mantıklı düşünün bilip bilmeden yorum yapmayın devir para devri ne akıl ne uzay herşey para... linuxü geliştirenler insalık için bişey yapıyor adamların adı duyulmuyor bill amcanız 10 milyon dolar bağış yapıyor bilmem nereye helalll babaaaaa hemen şak şak.

neyse ben daha yazarım benim için problem değil... uzatacak varsa başka bir platformda chat odası olur gtalk olur yahoo olur msn olur herkesle seviyeli şekilde tartışabilirim ve bundan zevkte alırım.

Kolay gelsin.