Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhabalar,
Bildiğim kadarı ile 34 mbps'e çıkabilen Avrupa uydusu çıkışı, 155 Mbps'e kadar çıkabilen TTNET çıkışı ve toplam 110 Mbps kapasitesinde bir ISS'dir. Peering ve bgp4 kullanmaktadır. Şu anda ki güncel veriyi inanın bilmiyorum fakat çağrı merkezine konuyla ilgili bir mail atıp sizi bilgilendirebilirim.
Sadece 300 - 400 m2'lik bir alan da bildiğim kadarı ile Tnn.net var. Ve yine yakın bir alanda kendi sunucularını barındırıyor. Fabrikaları, mağazaları vs vs.
500 m2'lik bir alanda müşterilerine ayrılmış vaziyette. Müşterileri arasında Türkiye'nin önde gelen firmaları olduğunu biliyorum lakin Sabancı Telekom'un referans konusunda politikasını bilmediğim için referanslarını sadece gördüğüm kadarı ile biliyorum. Web sitesi üzerinde bir kaç müşteri görüşü lanse edilmiş ordan bakabilirsiniz.
Ben bir firma üzerinden co-location hizmeti aldığım için 1024 bağlantıya 200 $ meblağ ödüyorum ( aylık ) ( 12 adet ip )
Açıkçası Sabancı'nın bu konudaki fiyatlarını net olarak bilemiyorum. Lakin Sabancı ile iletişime geçerseniz bu konu hakkında da size yardımcı olacaklardır.
Veya satın alma gibi düşünceniz var ise firma bilgilerini verip iletişime geçmenizi sağlayabilirim.
Sevgiler..