BEN HOSTİNG KURUMUNUN 4 OCAK TARİHİNE KADARKİ SAHİBİ AYKUT NALBANTBAŞI VE BENİM HAKKIMDAKİ OLUMSUZ ELEŞTİRİ YAPAN HERKESİ KONIYORUM.

- ÖNCELİKLE BENİM SAHİBİ OLDUĞUM SÜRE BOYUNCA EN UFAK BİR RAHATSIZLIK DUYAN YADA ŞİKAYETCİ OLAN BİR KİŞİ YADA FİRMA VARSA ŞİMDİ SÖYLESİN.

- BEN FİRMAYI SATTIKTAN SONRA SİZCE SORUMLU BENMİ OLURUM YOKSA SATTIĞIM KİŞİMİ?

* Firmayı ocak ayında elidmen çıkarmış bulundum. Ve bunu tüm müşterilerimize duyurduk. o güne kadar sitelerinde hiç bir sorun olmaksızın 1 adet şikayet dahi olmaksızın yararlanıyorlardı.

* Şirketi sattığım Recep adlı arkadaşın hosting ile uğraşmaması, hosting sitelerinin mağduriyetleri üzerine yinede elimden geldiğince müşterilerle ilgilendim .kimileri yedekleri istedi kimileri domainlerini. benim hosting panel yetkim yok. buna rağmen reselleri olduğu firmadan yedekleri rica ettim. ve karşı taraflara göndrdim.

* BEN BİR ÖĞRETMENİM. Ve yerim yurdum bellidir. Benim hakkımda bu şekilde yapılan eleştiriler için sizlerden utanıyorum. çünkü; bir kişinin "Aykut nal. hostigi sattı" demesi üzerine bazı kişiler benim aleyhimde olumsuz eleştiri yapmıştır. AYIP YAAA... Satılan hiç bir şey satanın sorumluluğunu taşımaz!!!

* Ben şu güne akdar 5 dan fazla okula ve bir kaç üniye ücretsiz alan sağladım. ve sponsor oldum birçok siteye. Bunun haricinde çoğu müşterilerimle dost gibiydim ve hiç bir sorun yaşamadım ve benim başında olduğum sürece hiç bir şikayetin olmadığı hostingkurumundan neden ben olmadığımda benim aleyhimde şikayetler oluyor!!!!

* İŞTE BENDEN SONRA HOSTİNGİ ALAN RECEP ADLI ŞAHISIN YAPTIĞI REKLAMLAR http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=recep+hostingkurumu&meta= BUNLARIN HEPSİNİ MSN GEÇMİŞLERİ YADA MAİLLERLE BELGELENDİREBİLİRİM AKSİNİ SÖYLEYEN VARSA!!