Başlığın uzamasına gerek yok anladımki sadecehosting.com dan hiç bir şey alınmayacağı.
Şirket çalışanların birbirinden haberleri yok biri başka türlü biri başka türlü konuşuyor.
Yaptıgım telefon konuşmasını duysaysınız hallerine gülermiydiniz aglarmıydınız o kadar diyorum.
arkadaşın dediği gibi gerekli işlemleri uygulayacağım
Öncelikle avukatına Mesafeli hizmet ne demek bir sormalısın, mesafeli hizmetin ne demek olduğunu bilmiyorsa bilen bir başka avukata danışmalısın.
Sonrasında site üzerindeki tüm işlemler açıklamaları ile size iletilir, tüm işlemler sizden 2 defa onay bekler ve sonrasında gerçekleştirilir. Orada iade yapılmaz yazıyor bunun nedeni sevgili Türk insanının uyanık geçinip iş yapmaya çalışan insanları gereksiz yormasıdır. sitede binlerce açıklama var ama tahminen zerre kadar ilgilenmeden okumadan geçiştirdiğiniz için şuanda laf ediyorsunuz.
net.tr alan adı içinde 25 YTL den fazla ödeme konusunda laf eden arkadaşın öncelikle konuyu anlaması gerekiyor. Nic.tr üzerinden hizmet almak isterseniz bu adresi kullanmalısınız, yok ben uğraşmak istemem bana daha hızlı bir çözüm gerekiyor derseniz nic.tr işlerini sizin için yürüten bir şirketi tercih edersiniz. Bu şirket serbest piyasaya göre istediği gibi fiyat uygulama hakkına sahiptir, ister 1 lira söyler, ister 1000, sende bunu kabul etme yada etmeme hakkına sahipsindir. Fakat ticarette esas kar dır. Kar yapılmayan bir işi kimse sağlamaz.
Sonuç olarak sadecehosting son 1 ay içerisinde 1500 den fazla alan adı satışı gerçekleştirmiş durumdadır. Bilinsiz veya okumaya uyarılara dikkat etmeyen 2-3 müşteri dışında hiç kimseden şikayet almamıştır.