AB-Ahmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zamanında oraya yardım buraya yardım diye halkımızı hep sömürdüler biz Türklerin en zayıf noktasından yakaladılar merhametten..Mübarek ramazan ayında ırakta camiler bombalandı binlerce müslüman insan öldü tüm dunya göz yumdu bizlerde artık cok gec bence dunya durdurulamaz bir sona dogru gidiyor yanı basımızda ortadogu savas içinde sonumuz ne olucak kimbilir isterimki dunyadaki herkes esit haklara sahip olsun herkes insan gibi yasasın ama artık cok zor..
Sizin gibi herkes böyle düşünürse gerçekden, çok kötü bir haldeyiz diyorum. Hiç birşey için geç degil. Ön yargılı olmuyalım. Allah bile biz öldükden sonra hükmümüzü veriyor. Günahkar kuluna tögbe et gel diyor. Neden yardımda geç kalalım? dünyanın sonundamıyız? Hayır. Bir kişi kötü diye bizle kötü olamayız. İyilikden kul anlamazsa bile. Ben Allah için iyilik, yardım ederim. Kulun bilmesi için asla... Yardımı yanlış yere kullananlar var ise, ihlaslı şekilde biz yardım etmiş isek o yardım gerçek olur. Para boşa gitmiş, karşı taraf anlamamış, parayı hayra degilde başka yere vermiş, bunlardan arınalım Yalnızca Yüce rabbim için ve insanlar için El ele verelim... Konuyu ben uzatmıycam. Öyle bir yardımlaşma kanpanyası olursa, yardımcı olacamı belirtmek istedim. Kolay gelsin...