ozcesa adlı üyeden alıntı:
Ben hiç Frontpage kullanmadım. Genelde Dreamweaver MX yada notepad kullanıyorum fakat Dreamweaver'ında sadece kod sayfasını kullanırım görsel tarafıyla asla sayfa hazırlamam çünkü bu şekilde kendimi körelteceğimi düşünürüm.

Bence webmaster olabilmek için html, grafik ve php yada asp'yi iyi bilmek lazım. Burada bazı arkadaşlarımız asp yada php bilmeye gerek yok, kodlamayı yazılımcılar yapar demişler. Fakat ben buna katılmıyorum. Yazılımcı dediğin C++, C# yada en önemlisi java kullanır (javascript değil ! java) MsSQL ve Oracle'ı çok iyi bilirler. Php yada asp kullanmadan sayfa yapanlar webmaster değil, tasarımcıdır. Sadece flash kullanarak site yapan tasarımcılar var. Tasarım bilmeden, sadece tasarımı yapılan sitelere kod yazanada coder denir. Hem tasarım hem kodlama yapabilene de webmaster denir bence.

Ben iyi derecede php biliyorum asp az buçuk, javascript bilgim de var. Orta seviye photoshop, Fireworks ve flash biliyorum. Şimdi kafaya taktım, eğer vakit bulursam ASP.NET öğreneceğim. biraz başladım ama yoğun çalıştığım için yarım kaldı.
Ozcesa; seni internette çok eskiden beri tanıyorum ben.
Şuan benim kim olduğumu çıkaramazsın ama

------------------------------------------
Bende:
Dreamweaver, notepad, cute html (nerdeyse hep bunu) kullanıyorum.
Grafik bilgim çok az.Ama cute html ile zamanın da çok sayıda cine 5,teleon decoder sayfası yapmıştım