Alıntı
Rumuz : stanlyjf_2010,Erkek,21,izmir
ben bir kıza aşığım ama ona onu sevdiğimi söyleyemiyorum.. bana yardımcı olur musunuz? biraz desteğe, bir itici güce itiyacım var..
YORUM
Yürü be koçum be... Kim tutar seni.. Sen aslan parçasısın... Bin tane kız gelse hepsine teklif edersin sen be.. O kız da kimmiş .. Sen ondan çekinecek adammısın be.. Asıl o senden utansın.. Senden daha iyisini mi bulacak be.... Dayan kapısına seni seviyorum ulan be.. Benimle çıkar mısın de.. Çıkacaksan çık çıkmayacaksan beni bekleyen diyer 32 kıza giderim de.. Aslında senle çıkacak kadar seviyesiz biri değilim ama bu seferlik oldu de.. Sırf sen mutlu olasın diye seninle çıkıyorum de.. (Bunların hepsini söyle sonra sonucu bana yaz, merak ettim)
.
Alıntı
Rumuz : yusuf,Erkek,17,mersin
rüyamda sakal gördüm . aynaya bakıyordum ve bende tüyler vardı, buna ne diyorsun torba abi?
YORUM
Allah Allah.. Senin metabolizmanda bir insanda tüy barınmaması gerekiyor ama nasıl olmuş acaba.. Bi yanlışlık olmuş olmalı.. Sen ERKEKSİN salak!!! Tabiki tüy çıkacak sende, hatta onlar yeşerip kıl dahi olacaklar.. Sonra filizlenecekler ve sen onları budayacaksın.. Bu bir doğa kanunu, yaradılış mucizesi.. (ben ne anlatıyom ki bunları sanki)

Alıntı
Rumuz : sema,Kadin,25,ist
onu çok beğeniyorum ama varlığım dan habersiz ne olacak şimdi ?
YORUM
Telefon aç ve varolduğunu söyle ona. Dikkate almazsa senin varolduğunu ama üzerinde elbiselerin varolmadığını söyle ona. O zaman olur...
abbaaw!!
Alıntı
Rumuz : Mary,Bayan,23,ist
CİCİ TORBA,NE OLURSUN DERDİME 1 ÇARE BUL! SÜREKLİ BENİ DÖVÜYOR,OLURMU HİÇ ÖYLE KUL? NE YAPAYIM BEN ŞİMDİ BİR TÜRLÜ BOŞANMIYOR, SIĞINACAK KİMSEM YOK,GEL ET BU TEKLİFİ KABUL.......
TEKLİFİM:LÜTFEN BİR YERDE BULUŞALIM SANA ÇOK İHTİYACIM VAR...........
BAŞKA ÇAREM KALMADI!!!!!!!!........
AYRICA ÇOK GÜZEL ŞİİR YAZARIM......................
TEKLİFİMİ KABUL ET,BEN SANA DESTANLAR YAZAYIM..
YORUM
Cici bacım;
Hani yeşiller içinde mutlu Gül yorgunu bahçeler vardır Bahçe bana gül sana.....
Çiçekler sevdalıdır dallara Dallar ışıl ışıl bahara Çiçek bana dal sana........ (BENZER.)