kendini geliştirmek...
bu kavrama hiçbir şekilde karşı çıkmıyorum ve destekliyorum tabiki herkes butür şeylerle başlar kendini geliştirir.ama bunun nedeni başta acemiliktir, normaldir.zamanla kişi frontpage kullana kullana html diye birşeyin oldugunu farkeder, arkası gelir vs.buna itiraz eden yok hatta destekliyorum ve birçok forumdada bilgidm dahilinde cevapların konuları da.
benim karşı olduğum itiraz ettiğim kesim ise bundan daha farklı, frontpage kullanıp, zamanla html, php vb. şeylerin varlığından işleyişinden haberdar olmus ama gerek üşenip, gerek yaptıgı mp3 sitelerine gelen leecher'ların, yaptıgı arkadaslık sitelerine gelen abazaların verdigi hitten memnun olup tenezzül bile etmeyen, "iki tık, 2 paragraf yazı yazarım olur ne ugrasıcam, hem hazır şablonlarda var onu da kullanırım", "niye kendi programımı yazmaya ugrasıyım zamanımı harcıyım ki hem cok zor, hazır scriptler var onları kullanırım, paralı scriptleri ***** sitelerinden bulur oyle kullanırım, programcı o kadar ugrasmıs gecesini gunduzune katmıs yapmıs, banane?ben isime bakar hitimi alırım"
zihniyetindeki insanlar.ve bunları yaptıktan sonra yaptıkları seylerle gurur duyan insanlar, "...bi *** yaptım diye dolasmayın" diye yazdıgım kısım ve su topicdeki mesajlarımda bu kesime hitabendi, ki yanlıs anlasıldıgımı ustune basa basa vurguladım.

ve bu insalardan ornekler bu forum ve iyinet'te o kadar cok varki...

dedigim gibi insanlar kendini gelistirmis gelistirmemis banane, türkiye'dede gercekten cok bilgili insanlar var ceviz.net, zoque.com, mutasyon.net vb. yerlerin forumlarına bakın anlarsınız.ama ne yazıkki cogunluk bunun zıttı