ekmek dileniyosun onlarca kişi karnını douyuruyo sonrada kötülüyosun. olacak seymi bu ?
belki agır olacak ama senin gibilerine nankör denir.
kapıya dilenci geliyo 1 ytl veriyosun kapıyı kapattıktan sonra arkandan mırıldanıyo hayır duası yerine beddua ediyo aynı ona benzedi. neyse daha yazmayacagım arkadasa birisi süper hızlı bi sunucu alıversin hayrına.
Not : yanlış anlaşılmasın seni hic tanımıyorum hic bi alıp veremedigimde yok. burda cok kişi ben gibi düşünüyo ama yazmak istemiyo. inşallah adam gibi hızlı bi sponsor bulursun.
Valla senin ağzım açık dinledim resmen benim yerimde sen olsan siten bi gün açık iki gün kapalı,yada uğraştın didindin bi gün bakmışsın ki sitenin yedeğini silmiş bir hostingci ve sana haber vermeden hesabını kapatmış (askerdeyken) ve bütün emeklerin heba olmuş herşeye yeniden başlamak zorundasın,bir diğeri vardı linuxdan anlamıyor kendisi açık açık diyor o yüzden php hata verdimi yada çöktümü uzun süre onu yapacak birini bekliyor vs vs vs sen olsan bu durumda saolun ya allah razı olsun mu dersin yoksa benim gibi öfkelenirmisin zaten bu başlığıda açtığıma bu sözlerden sonra acayip pişman oldum vay be dilenci gibide görüldük o da güzel