Cobra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üye sayısı önemli değil diyen arkadaşların bilgi derecelerinin zayıf olduğunu düşünüyorum.Üye sayısı önemlidir,
1- Forumu büyük gösterir
2- Her üyelik bir sayfa demektir oda eşittir = google da daha çok sayfa
3- Mailing çalışması yaptırmak isteyen reklam verenler büyük miktar ödemeler yapabiliyorlar.

Daha birçok ekstra sayılabilir. Ancak bu uygulamalar hoş değil tabiiki. kullanıcıyı zor duruma sokuyor. Ama site sahibide, üye olup reklam basanlardan bıkmıştır.
teşekkürler ama ben farklı düşünüyorum.

1- forumu büyük gösteren, aradığını bulup bulamamandır.bir forumda en önemli özellik "Search" butonunun işlevselliğidir.gerisi boştur.

2- forumların zaten binlerce sayfası vardır. üyelik sayfalarından gelecek, anlamsız, google için bir anlamı olmayan sayfalara ihtiyaç yoktur, anlamsızdır.

3- mailing çalışması yapan reklamveren var mı? varsa, çöpe atıyordur parasını.

4- reklamlardan sıkılınabilinir.zaten üyeliği onaysız yapmayın demiyoruz.sayfaları ziyaretçiye açmalı forumlar.isteyen üye olsun.üye olurken de isterse ikametgah istesin yönetici.umrumda değil.ama google'da listelenen sayfayı görüntülemek için üyelik istiyorsa, r10'da küfür serbestisi istiyorum yine.

inceledim cidden, bu smf destek sitelerinin arasında deli gibi bir çekişme var.hepsi, birbirini kıskanıyor.üye sayısı çok olunca, havalarının olacağını sanıyor.ama yanlış yoldalar.insanı yücelten asiliktir.çekişme değil.

neyse sıkıldım.herkesin derdi kendine.üyelik isteyen forum görürsem, yine küfre devam edicem.