ivan, rus ismi almış, Türkçe'yi unutmuş.yazıyı anlamak için şifre çözme programı lazım.ve kendisinin işleri yoğun anlaşılan ki gelip kendisi yanıtlayamış.büyük ihtimalle şu an ebay'ın sorunlarını çözüyordur.

yazıyı çözebildiğim kadarıyla, sorular sorayım:

amaç sadece smf desteği vermekse, o zaman neden smf desteği vermek yerine, milleti delirtiyorsunuz? smf forumu olmayanların smf ile ilgili bilgi edinmesinin size zararı nedir?

her kayıt olanın smf destek sitesinin olup olmadığını neden kontrol ediyorsunuz? bilgilerinizi mi çalıyorlar? korkunuz buysa, açık söyleyin de, üye olup, tüm sitenizi kopyalayayım.otuz tane klonunu açayım.

eziyetmiş.50 üye olur tabii.adam gibi üyeliği kaldırsan, uğraşmazsın.üyelerin nesini kontrol ediyorsun?email adresinden, kimlik numarasını mı buluyorsun? savcılıktan temiz kağıdı mı getirtiyorsun?

yani ben foruma üye olurken illa smf siteme ait maille mi üye olacağım? localde kuruyorsam ne yapacaksın?sanane benim sitemden? copyrightkontrolü yapıyormuş.vay vay vay.

smf kurulum desteği ne demek? ben sana, gel install tuşuna bas mı diyorum?smf kurulumu nedir? bunu bir mesajla anlatırsın zaten, ingilizce bilmeyenlere.

smf kurulan sitelere destek veriyormuş.adamı delirtirsiniz şerefsizim.

hiç üye gelsin diye derdin yok? yemin et?

bu işi ve yardım etmeyi seviyormuş.bi daha yemin et?

o kadar reklam vermek isteyen hosting varmış? yeminlerine devam et.sorması ayıp, neden kabul etmiyorsun? para kazanmak şerefsizlik midir?

neyse.başlıktaki mesajlardan belli ki, başlık doğruymuş.desteğiniz de, bilginiz de, üyeliğiniz de, ahlakınız da, internet anlayışınız da sizin olsun.

son bir soru: üyelikleri kontrol ederken, uyeligini..keyim diye nickler görünce ne hissediyorsun?

şu yeni sitelere işim bitsin de, gıcıklığına bir smf destek blogu açıcam.üyelik de yasak olacak.bu dandik forumlardan iyi olacaktır, çünkü ingilizcem onlardan daha iyi, dolayısıyla daha iyi çeviri yapıp "süper destek veriyoruz, bunları hep biz yazdık, müthişiz biz" diyebilirim.

r10'da küfür serbestisi istiyorum.dayanamıyorum kardeşim bazen.