******, bence çok saçmalamışsın. Ve, gerçekten terbiyesizlik yapıyorsun, üzgünüm.

Bir mesajında, haklısın çok üstüne geldik yazıyorsun, sonra sana karşı bir iki laf edilince, terbiyesizliğinin üstünü terbiyesizlik ile kapatmaya çalışıyorsun.

Şimdi bana, forumdaki 2. mesajın vs muhabbeti yapma kesinlikle. IP adreslerime bakarsan, senden daha eski oldugumu anlarsın bu forumda. Bir mesajında arkadaşa bunu ima etmişsin. Ben şimdiden önlemimi alıyorum ve bu açıklamayı yapıyorum.

Cobra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle arkadaşım, amacım seni rencide etmek yada başka birşey değil, sadece bilgilendirmek.
Forumtr - ***** demişsin, ozamanlar yasalar gereği bu tür şeyler serbestti ve her sitede her forumda ***** vardı. Yani ozaman için bir hit kaynağı değildi. Ancak son zamanlarda yasalar gereği tüm ***** siteler kapanınca yada sahipleri içeriye tıkılınca, çevrede ***** w arez site kalmadı
Sanırım avukatsın sen. Senin de (herkesin olduğu gibi, herkesin ihtiyacından belki biraz fazla] hayat dersine ihtiyacın var zannımca.

Amacım bilgilendirmek yazmışsın, avukat olduğun için eğitim ortamlarını bilirsin. Zorla güzellik olmaz. Dayak, cennetten çıkma felan da değildir. Bu yüzden okullarda, aşağılayarak eğitim yapılmaz / yaptırılmaz. Uyararak yapılır tabii. Sen x kişinin, y kişiye yaptığı terbiyesizliği savunuyorsan, bu şekilde eğitici olamazsın.

Asıl alıntı yaptığım kısıma gelince ;
Demişsin ki, yasalar yeni çıktı. Eskiden ***** hit için bu kadar gerekli değildi vs vs. Sen bu söylediklerine kendin inanıyor musun? Hem, madem hit için şu anda gerekli olan ***** ise, senin de bunu eleştirmemen gerekir. Kişi, her ne kadar, forum sahibi de olsa, sonuçta hit alamazsa hırsını kaybeder. Ve başlamadan başarısızlığı kabullenmiş olur.
(Bu konuda kendimi örnek verebilirim. Eskiden bir çok *****'a yakın sitem vardı. Şimdi bir tane bile yok. Eğitici, gerekli konularla ilgili siteler yapıyorum. Kesinlikle ***** ile işim yok.)

Son olarak, ***** sitelerin sahipleri içeri tıkılıyor diye birşey yok. Herkesin çok iyi bildiği, çok yakından tanıdığı, ***** siteleri olan Ressam dışarıda takılıyor mesela. Çevrede, *****/w.arez site bulunmuyor diye de birşey yok. Arayan bulur. (Heee sen por.nocusun, arıyorsun, buluyorsun oradan biliyorsun bulunduğunu vs muhabbeti de yapma.)