ben genel olarak bir laf attım ortaya, niye üzerine alınıyorsun? ayrıca burada direkt sana atfen bir mesaj var niye sesini çıkartmadın?
doğruları var olan yetkiniz ile bastırmayın. bence bu konuyu kapatarak arkadaşı daha fazla rencide etmeyin. bizler dünyanın gözünde el ele, omuz omuza olan bir milletiz, ancak böyle küçük entrikalar ile birbirimizi paçamızdan geriye doğru çekiyoruz ilerlememizi engelliyoruz. ne diye çağatay kardeşimize destek yerine köstek olalımki.
Üzerime alınıyorum çünkü o eleştiren kesimin içinde bende vardım.
Halada eleştrilerimin arkasındayım
Genel forumlar ÇÖPLÜK FORUMLARDIR.Türkiyede her internete adım atan forum açmaya başlamıştır.ortalama 5-6 bin tane forum bulunmaktadır.Bu türkiyede İnternetin gelişimini değil tam tersine Gerilemesine sebebiyet vermektedir.
Bundan bizde zarar görmekteyiz.Çünkü Forum açan WEBMASTER im demeye başladı ve bundan öteye gidemiyor.100 mb host alan 1 tane domaine sahip olan msn listesinde 5 tane 13-14 yaşında eleman bulan forum açıp dünyaya hükmettiğini sanıyor.
Dolayısı İle türkiyede Proje bazlı uygulamalar ortaya çıkmıyor.Dolayısı ile Dünyadaki ve türkiyedeki büyük şirketler için Web siteleri bir Reklam dönüşüm kaynağı olamıyor.Dolayısı ile google arama motoru gibi kitle içerik çekme mekanizmalarından bile dışlanıyoruz.
Çağatayın neyine Köstek olmuşuz abudik gubidik konuşmalar yapmayın.
Yapılan İş SÜPERSE destek olunur.ben neden Şuan piyasada 5000 tane olan bir siteye destek olayım ?Bana karı ne hatta zararlarını yukarıdada sıraladım.
Ben SÜPER OLMUŞ KARDEŞİM SENİ DESTEKLİYORUM DİYEREK DESTEK OLAMAM..
BEN O ADAMI ELEŞTİREREK PİYASA ÖNİZLEMESİ YAPARAK yaptığı forumun bizim gibi piyasa önizlemesinden haberdar olan kitlelerin görüşlerini vererek onun gerçekten forumunu defaulttan kurtarması ve daha özgün bir hale getirmesi konusunda fikir vererek onu DESTEKLERİM.
Sen o kişi adına burada karar veremez ve konuşma yapamazsın.O kişi kendi düşüncelerini ortaya atabilecek ve kendini savunabilecek kapasitede bir arkadaşımızdır.
Ben yetkilerimi kullanarak değil Bilgilerimi kullanarak karşımdakini bastırabilirim.Yetkiler 3.cü şahısları rahatsız edebilecek kurallara dayanan uygulamalardır.Oda yeri geldiğinde uygulanır.
Lütfen yazmadan önce ikikez düşünün.Sanki Çağatay size demişki girin foruma beni savunun...Kusura bakmayın ama profilinizden bunu anlıyorum ben..
ÇAĞATAY SÜPER FORUMUN VAR KANAL A YADA ÇIKMIŞSIN HARİKA BU ! ARTIK GERÇEKTEN BU ÖZGÜN VE KALİTELİ FORUMUN İLE TÜRKİYEDE BELİRLİ BİR KONUMA GELİRSİN.VE GERÇEKTEN BU SİTEN TÜRKİYEDE WEBMASTERLIK ADINA GÜZEL BİR ORTAM YARATARAK BİZE SÜPER ÖRNEK OLMUŞTUR.SENİ BUNDAN SONRA ÖRNEK ALACAĞIZ.AYRICA AYNI YOLDA DEVAM ET.
Herkese iyi geceler.