Arkadaşlarım ilgilendiğiniz için sağolun on gün değil 13 gündür dvm ediyor, aslında küçük çapta bir forum sitesinin sitemapini oluşturmak misal 3-5 gün sürüyorsa problem olmadan veriyor yani sitemap 6 seviyesine kadar veriyor haa benimkisi 13 gün oldu eve geldiğimde hata aldığımı gördüm, belkide generate sitemap deseydim kurtarırdı ama ilk kez karşılaşıyorum, databasesi elimde ama proğram tarafından bu db kitlenmiş durumda yani proğramı kaldırdım yeniden kurdum db nin yerini gösteriyorum hoop yine gidiyor para istiyor

gıcık bi durum
yardımcı olacak arkadaşlarla msn den görüşebiliriz, ha bi arkadaşım bu işin ticari olduğunu söylemiş. Haklı değil bence niye diyecek olursanız, gtscrwler indirdiğiniz orijinal sayfasında full diyor, hani bunun fullüğü nerde kaldı, madem işi ticari boyuto taşıyor o zaman gelsin desinki şu kadar bu proğram ve sınırsız kullanabilirsin desin, ama ne yapıyorlar en sonunda vuruyorlar voleyi bu on üç gün içinde sadece adsl den yediği alan 30 gb allahtan sınırsızda yırtıyorum.. Gelelim durumumuza, yani mevcut sitemap db si elimde
ama bunu açamıyorum yardım edecek biri varsa lütfen etsin yoksa para ödemek zorunda kalacağım