.net kesinlikle

microsoft var arkasında phpnin arkasında kim var?
microsoft mu ahaha hani işletim sistemi tanıtımında ekranda fatal error veren sistemin sahibi hani hollandada suratına pasta yiyen kişinin başkanlık yaptığı şirket? hani linuxun telif hakkını almaya çalışan şirket? hani bünyesinde binlerce programcı barındıran firma ?? linuxun arkasında milyonlar var! microsoft da neymiş? IBM i kazıklayarak kurulmuş bir firmadan başka bişey değil. microsoft sadece firma olduğu için tutuluyor. linux açık kaynak ve destek verilmiyor son kullanıcılara o yüzden bizim bilgisiz son kullanıcımız para verip win kullanıyor.. bügün Türkiyede ve Dünyada linuxu destekleyen binlerce firma var microsoftun ne olduğunu bilen binlerce firma.. linuxun ve onun türevlerinin ne kadar güçlü olduğunu bilen binlerce firma..
şuan dünyanın en büyük sitesi ne ? Google ne kullanıyor ? linux alt yapı ve pyton kodlama başka yorum yapmak istemiyorum bu konu beni kıl eden bi konu zaten PHP gibi esnek ve dinamik bir dil ile ASP gibi componentlere bağlı kalan bir dili aynı kefeye koymak bence çok saçma.