Cagatayh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cobra

2005 yılında açtık forumu zaten. 1 aylık forum değil. Ve çalışanlarda çoluk çocuk değil.

Diğer arkadaşara söyledim onlar benim kadar anlayışlı olmadı anlamışsınızdır.
19-45 yaş arası çalışanlarımız var. 45 yaşında abimiz olsun ta Diyarbakırdan Marmarise, İstanbul dan İzmire birçok yerde çalışanlarımız var.

Bu foruma çöp forum diyecek kişi için kafamı veririm. Çalışma ortamımızı görmek isteyen pm atsın gerekli adres ve tel nolarımızı verelim Ev Bilgisayarı ekibi ile bir çay içeriz Bebek Sahilinde.

Teşekkürler
Sevgil arkadaşım, şirketleşme, yada çalışma ortamınız bizi aslında ilgilendirmiyor. Buradaki insanlar sadece sitenin başarısına bakar. Eğer siten başarılıysa ister holding ol ister şahıs ol farketmez.

Eğer 2005 den beri açık bir forumsa zaten başarılı olamamamışssınız demektir. Ama bu olamayacağınız anlamına gelmez. Benim anlatmak isteidiğim son 1 yılda açılan forumlara bakarsanız hiçbirinin başarılı OLAMADIĞINI görürsünüz. Sizin ekibiniz mükemmel bile olsa, forum kullanıcısının isteklerini hiçbir zaman 20-30 kişilik bir ekip karşılayamaz. Çünü forum tamamen farklı bir ortamdır. Örnek vereyim,

"XXX oyunu aldım, ama açılırken 323ms error veriyor ne yapmalıyım?"
Sorusunun cevabına ekipten kimse cevap veremeye bilir, çünkü örneğin bu hata sadece nvidia ekran kartı kullananlarda meydana geliyordur. Ekibinizde hem oyun oynayan hem nvidia fx5500 modeli ekran kartı kullanan kaç kişi olabilir? sıfır..

Peki büyük forumlarda? illaki o hatayla karşılaşan ve çözüm bulan normal KULLANICILAR vardır. ve bu soruyu soran adam cevap bulur.

Basit bir örnele açıklamaya çalıştım. Allah yolunuzu açık etsin biz sadece bu kadar emek harcıyorsanız başka bir işle uğraşın sizde kazanın Türk internetide kazansın diye yazıyoruz.