graf von beelzebub adlı üyeden alıntı:
tepki alacagımı biliyodum ama benim yazaacgımıda mod özetlemiş zaten tekrar cevap vermeye gerek duymuyorum, birkez daha okumak yeterli olacaktır.

ne yaparsanız yapın bana yapmıyosunuz, ben sadece bu piyasada nasıl tutulunabilir, neler önemli neler degil onu soyledim ha kendi cıkarımda var tabiki; şahsen ben bıktım manar gibi türeyen e-kart|mp3|arkadaşlık sitelerinden.

ama o mesajı hakaret olarak algılayanlar var, buraların webmaster forumu oldugunu unutmusum, kusruma bakmayın.

@mod
haklısın, ama ceviz'dee boyle bi yazı yazmaya gerek yok cogunluk farkında zaten, farkında olmayıp itiraz eden kimselerde kendini uslubuyla belli edip "gelin full sınırsın mp3 burda" diye site tanıtım topicleri acınca uzaklastırılıyor zaten

ps: herşeyi hakaret olarak algılamayıp, ha bu kişi birşeyler söyluyorki bu kadar yırtınıyo bi uymayı deneyelim neymis sunlar bi ogrenelim bakalım yararı olacakmı diye düsünürseniz kendiniz ve internet için daha faydalı seyler yapmıs olursunuz.cunku benim bunları yazarsam yada siz bunlara uyarsanız benim karım olmayacak, hatta zararım olacak, piyasadan faydalananlar, rakibim cogalacak..
Sitelerini yazıp bizi onurlandırırmısın yüce webmaster?