Bende 1 smf ci olarak şı uyelik yaptıranları şiddetle kınıyorum. Smf güzel 1 sistem tabi kullannana baglı. Güzel şirin bir forum sitem var. ve herşeye ziyaretcilere acık hatta biraz daha mantıgın otesine gittim Üyeliklere verilen avantajlar tam tersine cevirip ziyaretcilere verdim cogu şeyi ziyaretci gorurken uyelerim goremıyor Sonucta forumlar paylaşımdır aradıgını bulmaktır.
Tşk etmelerinide istemem boş gürültü oluyor. adam bilim hakkında güzel 1 yazı yazıyor hemde kendi düşüncelerini baz alarak katıyor yazısına adam yazdıgı cevap. tşk ederim + rep ne alaka yahu bilimsel bir konu fikirlerini yaz ben tşk edenleri yasaklamak içinde minumun kelime sınırlaması koydum 5 kelimeden az yorum yapılamıyor sitemde ve 1 senede 290bin mesaja ulaşırken 70bin konuya da yaklaştım. Önemli olan paylaşım ruhuna sahip olmak.
Her zaman çoluk cocuga oyuncagı verirsin bozana kadar oynar. Ama insan düşünceleri oyuncak degil bunu düşünürekten hep hareket etmişimdir.
tşkler.

Not : Burdaki 50 mesaj sınırınıda şiddetle kınıyorum Mesajım yönetime.
Bazen aradıgım dokumana vs vs lere burdan ulaşabiliyorum ama 50 mesaj yazma zorunlulugumda yoktur. Madem paylaşım oluyor sınırlamama olmamalıdır.
Umarım bunada bir çözüm bulurlar.
Bu siteye kayıt tarihim bellidir. Ama zoraki mesaj yazmayada zorunlulugum yoktur.