ilk yazdığım mesaj
Alıntı
Original Message Follows:
------------------------
From:
xx@katreklam.com
Subject: reklam çıkmaması
Date: Mon, 21 May 2007 12:36:44 -0700
merhaba,
reklamları ekliyorum anahtar kelimeleri etkin olacak şekilde ücretlendirmesini yükseltiyorum ama hiç bir şekilde gösterimde kıpırdama olmuyor bunun sebebini soracaktım.
İyi çalışmalar
kolay gelsin
gelen cevap
Alıntı
Merhaba Atakan Bey,
E-postanız için teşekkür ederiz.
Google AdWords hesabınızın, hizmet şartlarımıza ve reklam politikalarımıza uymadığını fark etmiş bulunuyoruz. Sonuç olarak, hesabınız askıya alınmıştır ve reklamlarınız artık Google'da yayınlanmayacaktır. Şartlar ve Koşullar kısmında belirttiğimiz gibi, Google, reklamları herhangi bir nedenden dolayı sonlandırma hakkına sahiptir. Şartlar ve Koşullar belgesini görüntülemek için lütfen
https://adwords.google.com.tr/select/tsandcsfinder adresini ziyaret edin. İşbirliğiniz için teşekkür ederiz.
Herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen bize
adwords-tr@google.com e-posta adresinden ulaşın.
Saygılarımla,
Ceren Atamer
Google AdWords Ekibi
Google Ireland Ltd.
Gordon House, Barrow Street
Dublin 4, Ireland
Dublin / İrlanda'da kayıtlıdır.
Kayıt Numarası: xxxxx
topic: interested
Source: cuf
AdsUserLocale: tr
Name: Atakan DEMİRKIR
Customer_ID:
Language: tr
AdWords_Email:
xx@katreklam.com
son attığım cevapda bu zaten
Alıntı
İyide kredi kartı ile 50 ytl ödeme yaptım hiçbirşey yapmadan ve reklam yayınlamadan gerekçe göstermeden ne sebeple böyle birşey yapabiliyorsunuzki ?
varmı böyle birşey şimdi kredi kartından çektikleri miktarı iptal ettireceğim. resmen komedi kartla ödeme yapıyorum kupon bile kullanmadım ödemeyi çektiler adwords reklamı bi deniyim dedim nekadar verim alınıyor diye kaç gündür reklamlar çıkmıyordu şimdide böyle bir cevap geldi. çok uyanıklar heralde sebep yok bişey yok politikaymış. tazecik hesabın neyi uymadıysa