bir çok konuda haklısınız ama şunuda unutuyoruz heralde biraz biz türkler genelde hep alıcı yönümüzle forumlardayız bu sadece bir genelleme kimse üstüne alınmasın ama bu gerçek adamalar ki bu smf forum için söylemiyorum diğer tüm forumlar için söylüyorum birşeyler paylaşıyor bilgi olsun dosya olsun vs olsun okadar uğraş veriyorlar ama gelen okuyan yada dosyaları indiren 1000 kişiden belki 10 teşekkür ediyor bizde sorun bu

Adam forumlarını üyeliksiz açıyor linklerini vs lerini hergün gelip adamın forumundan linkleri alıp bir teşekkür bile etmeyip kendi forumlarında yayınlayanlar var ben yükledim diyerek

ama yurtdışında bu yok türk bir foruma açtığım bir konuya 5 teşekkür geliyorsa yabancı forumda aynı konuya gösterim sayısına yakın teşekkür geliyor belki 100 lerce yani adamların bizden bu farkı var

bizde alıp kaçma başka yerlerde benim diye yayınlama var, ama bir teşekkür etmek yok bu yuzden ilerleyemiyoruz ya, hep gerideyiz ve bizler toplum olarak hep bana hep bana mantığı içinde ilerledikçe bizden bişey olmaz...