O bilmem kaç saat bilmem kaç yıl önceydi. Şimdi soğuk savaş var el altından yürütülüyor tüm işler ve öyle herkesin sandığı gibi değil savaşa girmek hele hele başka bir ülkenin topraklarına girmek başta ekonomik hesapları vardır bu işin umduğumuz gibi çıkmazsa yükü hepimiz için ağır olur emin olun ordumuzda sonuçta belirli miktarda hatta ulusal ekonominin %30-%40 ına yakın kaynağını kullanmakta nerden biliyorsunuz o topraklarda Mehmetçiklerimizin sadece PKK ile savaşacağınız? Irak Ordusu(Peşmerge) kalaşnikoflar ile saldırmayacak amerikadan gelen COLT lar saldıracak amerika ve israilin sağladığı bombaları atacaklar üzerlerimize. Hadi bu sorunları geçtim başta uluslar arası poltikada haklı olduğumuzu göstermemiz lazım ve bunun gerçekten yapabilecek bir hükmeti göremiyorum şu anda bugün Kuzey Irağı işgal ederiz peşmergeler kendi kendini acımasızca vurup Türkler geldi böyle yaptı der ozaman işte yeni soykırım iddaları ile karşıya karşıya kalırsınız onun için ne sizlerin ne benim bunu anlamaya gücümüz yetmez.