teknik destek yok demiyor zaten unnamaged diyor sadece. Yani sunucu satıyorsun. Bir hostcuya. 400 sitesi var diyelim. Bu 400 siteyle senin uğraşmanı bekliyor. Yok o site nasıl açılmıyor neden açılmıyor. Server kastı ürünleriniz dandik falan filan. Ben bu saçma şeyleri çok duyuyorum. Sen sunucu alıyorsun yönetmesini bilmiyorsan yani yönetmekten kasıt en azından mantıksal olarak yönetmek ki yani çok aşırı cpu harcıyan siteleri suspend etmemek. Saldırı ihtimali yüksek olan siteleri çokca barındırmak vs vs . Bunları sunucuyu satanmı düşünmesi lazım sunucu yu alanmı.
Nazarweb ' e katılıyorum . herkese katılıyorum . destek ister müşteri teknik destek. sunucuya ulaşamazsa ping atamazsa destek ister haklı olarak.
ama
gözünüz seveyim sunucu alan hostcular her müşterinizle sunucuyu aldıgınız kişi ilgilenmek zorunda değil ! .
Aynı olay vps müşteri için geçerli.
Kaç sunucu kaç vps müşterim var şahsen mantıksal yönetmeyi bilmeyen müşterileri birdahaki ay hizmetini bitiriyorum. ister yargılayın ister destek verin hiç farketmez. Sunucuyu alan her sitesine tabi tutuyor satın aldıgı kişiyi. Bakın yönetmeği komutsal olarak demiyorum azcık mantık çalıştırıp davranacak müşteride.
Sunucu müşterimin sattığı reseller müşterisinin sattıgı host müşterisi bile aradı zamanında beni destek verdim adama cpanel öğrettim 3 saatimi aldı. Bu benim işimmi , hayır ! . ama yapıyoruz da bir yere kadar . Müşteri satın aldıgı kişiye tek ben müşterisiyim gibi davranırsa verim alamaz derim.