Kategori : Emlak
Sistem : Php
Dağıtım : Domain İle Satıs
-İstenilen Özellikler -
1-) 4 Dil Secenegi Olucak
2-) Tam Ekran Olucak
3-) Katerogi ekleyebilme olucak
4-) Döviz Kuru - Hava Durumu gibi kodların sag ve sol blocklara admin panelinden yerlestirilmesi
5-) Vitrin özelligi bulunacak
6-) Her kategorilerin kendine özgü nitelik özelikleri olucak ( satılık arsada kac banyo var gibi birseyler cıkmıycak yani )
7-) Arama fonksiyonu olucak
8-) Günlük tarih ve saat fonskiyonları olucak
9-) Üyelik sistemi olucak uye olan insan ilan gonderebilecek admin panelinden onaylandıktan sonra sitede yayınlanacak
10-) Üst Menude sadece firma ile ilgili menuler olucak Hakkımızda İletisim vs. Yan menulerde Kategoriler olucak
11-) İlan ayrıntılarına tıkladıgında Resimler slayt seklinde gecicek uzerine tıklandıgında pop up olarak açılacak
12-) Fiyatlar Ytl - Dolar - Euro seklinde olacak ve birbiri arasında donusum saglanabilecek isteyen fiyatları o gundu kur uzerinden 3 para birimi içinde
görebilecek
13-) Son Eklenen ilanlar kayan yazı seklinde gecicek yan bloklarda
Simdilik istediklerim bunlar.Yuh bu kadarda ayrıntılı script mi yazdırılır cok biliyosan otur kendin yaz diyenler cıkacaktır yada ucuk fiyat verenler o kişiler nefeslerini bosuna tuketmesinler.
Ben varolanlardan degil olmayanlar yaptırmak için böyle birsey istiyorum tekliflerinizi pm ile bekliyorum proje büyüktür 1.5 - 2 ay içinde hayata gecirilecektir. Domain üzerinden bir cok kişiye Aktif Bilisim güvencesiyle satılacaktır..