Fikir oldukça güzel ancak sonuna kadar ******'ya katılıyorum. Para altyapı vs.. yetersiz kalıyor bu tarz yatırımlarda. Büyük cezalar gelebilir. Bu cezalar domain kapatma olabilir , tazminat davaları olabilir .....

Örnek olarak 1-2 ay önce youtube'da **** video'su çıkan ronaldo'nun sevgilisimiydi neydi hatırlamıyorum tam olarak ; video'nun sitede yayınlandığı gün başına 100.000 USD para almıştı youtube'dan.

Olaya biraz geniş bak , tespit konusunda algoritması nekadar sağlam bir script yazarsanız yazın yinede arada 3-5 illegal dosya kaçacaktır. Birde şu var engellemeyi sadece Türkçe kelimelerde yaparsın , çoğu kişi **** yükleyecekse **** yıldızının adını yazar video'nun ismine. Hergün yüzlerce yeni **** çıkıyor yani.. Engellemek imkansız. Zaten bu tarz dosya paylaşım sistemini kullanan kullanıcıların büyük bir kısmı ***** - VVarez - Mp3 paylaşmak için bu sistemi kullanıyor..

Yani aşşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık Ama bence çok başını ağrıtır bu iş tavsiye etmem şahsi görüşümce. Koskoca MegaShare'i kapattı adamlar , bizim gibi küçük internet kullanıcısını ne yaparlar kimbilir.

Seçim senin tabi , ancak benim görüşlerim bunlar

Saygılar..