UfukGedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklısın ****** fakat rapidshare'de bu mantıkla çalışıyor.Peki muyap neden rapidshare'yi kapatamıyor.Yada kapatmakmı istemiyor ?

Olayın o kısmını hala çözemedim işte.Yabancı tabanlı bir firma olduğu içinmi acaba..

o tespiti ben değil ziyaretçiler,şikayetçiler yada muyap yapacak işte.Şikayet formundanda bize bildirecek.Bizde anında müdahele edicez.Tabiki dosya yüklenir yüklenmez bakamayız yada sürekli dosyaları kontrol edemeyiz.İşin bu kısmıda müyap'a kalmış.
Ufuk anlaşılan proje konusunda henüz bir atılım yapılmamış sadece önsezi ve öntepkileri ölçüyorsun.Çünkü 2 cümle ile bana cevap yazman bunu gösteriyor.

Böyle bir projede Para önemsiz birşey alırsın 50 sunucusu 150 dolardan ayda 6 bin dolar yapar 2.ci ayda googleden 30-40 k alırsın.

Bu tarz bir projenin Müyap ayağı en önemli nokta.en az 2 bilişim avukatınız olmalı.Müyap irtibat kurarak projenin işleyişinde ortak adım atmanız konusunda bir sözleşme imzalamalısınız.

Rapidshare kapatılmadı onu bilmiyorum nasıl oldu ama megaupload kapatıldı o yönden bakmak gerekiyor.

Sonuçta adamlar milyondolarlık bir şirket ve dünya çapında çalışıyorlar.

Elmas neden tekrar projeyi hayata geçiremedi sanıyorsun..Müyap böyle bir işe kolay kolay yanaşamaz..

Başarırsanızda her şekilde desteklerim..

Ama akıl mantık var..Bu derece risk bence fazla bi risk...