Kerem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nixcon'u bu sebeple acımasızca eleştirenleri görmek istiyorum? Hadi, şimdi aynı şekilde Savvis'i de eleştirin!

Bence eleştirilecek bir yanı yok savvis'in...

Çünkü; Hali hazırda mevcut resimler söz konusu. Bir önceki sayfaya bakarsanız görevliler tarafından çekilmiş çeşitli resimler mevcut. Hatta ilk resmi muhtemelen bir müşterisi(ziyaretçisi) giderken çekmiş. Size resim çektirmiyorlar lakin kendi çektikleri resimler var ( savvis - Google Grafik Arama ). Nixcon için söz söyleyen arkadaşlar sürekli olarak somut resimler görmemekten yakındılar takip ettiğim kadarıyla. Aynı sebepten ötürü(Nixcon binasını görememekten) bende sunucu almaktan vazgeçmiştim. Kapısını görebilseydim hizmet alacaktım.Göremedim vazgeçtim(Tabi bu benim sorunum. Alıp almamam beni alakadar eder. kimseye birşey diyemem). Somut resimlerin yokluğu Nixcon'u ispatlayın çağrılarına dönmüştür. Savvis için size verdiğim linkte bir sürü fotoğraf bulabilirsiniz. En azından google'a sadece savvis yazılarak bu kadar buldum. Biraz araştırılsa bir çok şey çıkacaktır herhalde...

Bu nedenle bence Savvis'in ispatlanacak bir yeri yok...