Çalışma yapsınlar tabikide yapmasınlar diyemem. Aksine çalışmalar her zaman için son kullanıcı açısından ve sunucu sahipleri açısından iyidir. Son kullanıcı dertsiz tasasız ulaşır, sunucu sahibi de az bocalar... Hele nixcondaki sitelere firewall şart zaten bir sürü hack ve varez sitesi vardı geçen gün öyle boş kaldım internetteki firmaların referanslarını inceledim orada gördüm. ***** siteler zaten fazla saldırı almaz sanırım(netcraft firefox araç çubuğu ile). Nixcon yine bir çok veri merkezinin yapmıyacağı şeyi yapmış olsa gerek sürekli firewall yükseltiyor. Saldırılardan az etkilenilsin diye.
Ama bana bu güne kadar 5 defa lazım oldu nixcondaki sunucular. Hepsinde de bağlanamadım. Daha doğrusu bu hatalı olur hiç bağlanmadım değil bağlanıyorum. peşinden bağlantı gidiyor biraz gelmiyor falan. örneğin az önce centos güncelliyordum 314 paketin 124üncüsünü güncelliyordu sanırım o zaman gitti daha gelmedi. bu cümleyi yazarken tekrar baktım yine yok ip de 62.68.193.215 bu... Sanırım nixcon artık aşırı güvenlik önlemlerine sunuculara ulaşırken de kimlik falan isteyecek. Bence bırakın baksınlar sitelere

Şaka bir yana nixcon şu içindeki network sorunlarını halletse fıstık gibi yer sanırım. Geriye tek gidip oradan sunucu almak kalıyor ama 5 defa lazım oldu 5inde de sorun oldu... Bir türlü alamıyorum ki :S