tamam ufuk kısa keselim aydın havası olsun... bu olaylar seni bozmuş ağzın bozulmaya başladı... eskiden bey derdin şimdi 2 saldırı aldın diye ağzına geleni diyorsun tamam ben de sinirlenmeden kapatalım konuyu.. ben ne parasındayım olayın ne de devretmen de .. msn den destek alıp bildirim yapılmadan direk forumdan okuyoruz... ne bu çocuk oyuncağı mı? yol veririm diyemessin ayrıca ne dersen de... iki saldırı aldın diye 100 müşteri başına üşüşmesin diye msn i kapatıyorsun.. peki geçen ki saldırı da siteler kapalı kalınca binlerce kişi webmasterın başına üşününce biz kapatıyor muyuz msni? sen 100 müşteri ile muhattap oluyorsun, oysa ki o 100 müşterin binlerce userla muhattap oluyor.. ne yapalım yani biz de devredip kapatıp ona buna yol verip asabileşip gidelim mi?
sitede ticket açacak hesap mı açtın bana? konuşması kolay demi... ulaşabilsek herhalde msnini aç demeyiz... ben direk açtın msn den hesabımı hatta özel mesajların duruyor msn ekledim seni , paranı yolladım sen açtın hesabı sitende kullanıcı panelim bile yok gelmişsin konuşuyorsun... kalsın panel manel sanki bir akıllı sizsiniz biz bilmiyoruz ticket açmasını... güvenip iş yaptık, ayrıca ben 10 senelik çalışmayı planlıyordum ilk etapta aylık falan değil...
ben de acayip kızdım ... 2 makineye saldırı oldu diye asabileşip terbiyeni bozacaksan yapma kardeşim bu işi... git olgunlaş öyle yap.. ticaret sabır işidir. bir kelime ile batan şirketler var... kelimelerine de dikkat et..