re-inclusion gönderirken bir günde 5000 link almıştım yerine , site eski webmasterı bir günde çok fazla link almış ancak yeni SEO işlemlerinde bunları yapmıyoruz gibi bi yazı göndermek daha mantıklı olur kanatimce

verdiğim link yasaklanmış bir siteyi tekrar çıkartmıyor sadece indexletmesini hızlandırıyor yazıdada belirttiğim gibi buraya link verin garantili demiyorum sadece deneyebilirsiniz diyorum . ben denedim ve memnun kaldım .

ve son sorunuza cevaben bu yazıyı ben yazdım , herhangi bir reklam için değil . özellikle hangi site ile ilgili çalışma yaptığımı belirtmedim sonunda yazdığım yardım için pm atabilirsiniz lafıda ücretli olarak gelin size SEO işlemleri yapalım değildir. bu site sayesinde çok fazla şey öğrendiğimi düşünüyorum bu yüzden bir siteden bir şeyler öğrenebiliyorsam , sorularıma cevap bulabiliyorsam benimde bu siteye katkım olması gerekir galiba
6. msgım oldugu için yadırgamış olabilirsiniz ancak ben uzun zamandan beri bu siteyi inceliyorum ama yeni üye oldum bu yazıyı yazarkende bir 50 msg olsunda yazayım diye düşünmedim açıkçası

umarım art niyetli bir yazı olarak görmessiniz . tekrar belirtiyorum bu yazı tamamen bana aittir zaten bir şablon gibi derlenmiş halde değil o an aklıma ne geliyorsa bu konuda onları yazdım