nextmaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeş benim diplomamda Türkolok yazıyor. Ben Türkojoli mezunuyum sen nesin afedersin. Bir şeyi doğru şekliyle kullanmak başka, kendini başka milletlere şirin göstermek başka bir şeydir. Benimle bu konu hakkında tartışacaksan yeri burası değil. Ayrıca aramızdaki 5 senelik eğitim farkını kapat, donanımını al gel benimle tartış. Ayrıca bu ismi kullanmamın sebebi de esprisinden kaynaklanmakta.
"Biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus da adam sansınlar"
Turkoloji mezunu olan Senin gibi NEXTMASTER kullanirsa, benim gibilerin TurXaliM rumuzunu kullanmasi gayet normal kardesim. Olay burada bitmistir.
O atasozu de Sana tam yakismis Turkolog yada Turkolok bey
Sanirim Sen NEXTMASTER kelimelerini TURKcemize gecirmissin ki Senin gibi bir Turkoloji mezunu bu ismi kullanmis, Helal olsun... mu denmeli ne !

Bu da burada son mesajim Turkolok bey, yeni projen nedir? GOLDSTAR kelimesini Turkcemize sokmak mi NEXTMASTER'dan sonra.

Hadi EYVALLAH, Sen o guzelim TURKcenle kal, Turkoloji okumus ve mezun olmus bir insan bu hatayi hic yapmamali idi.
Forumlar bir hata verir ve en buyuk hatalardan biridir, tam Sana layik Turkolok bey, bunu da Turkcene gecir;

Bu yaptigin sey kisaca;
"FATAL ERROR!"