Geçen sene Haziran'da okullar kapanmadan bir hafta önceki hafta sonu maç yaparken ayağım rakibin ayağı ile top arasında kaldı,karşı tarafa zarar vermemek için zıpladım ama nasıl olduysa havada dengemi kaybettim tüm vücudüm ile sol diz kapağımın üstüne düştüm.10 dakika ayağa kalkamadım,sonra kalktım baktım kırık yok nasıl seviniyorum.Geçtim kaleye o sinirle birazda oyuna geçtim o bacakla.Ertesi gün üstünde yürüyemiyordum,doktora gittim filim çekildi kırık çıkık yok dedi mr çekilcek dedi.Mr çekildi,çapraz bağlarda boyuna ufak bir yırtık,iç arka menisküsde ise 3. dereceden bir yırtık.Acıbademde çektirmiştim mr ı adam direk ameliyat dedi,tekrar filimi çektiriğim doktora gittim 1 ay sonra kum torbası ile ağırlık çalış dedi,çalıştım baya.Aradan 1 ay geçti futbola başlayabilirsin ama bacağını zorlama dedi.Derken kasım ayına geldik kaleye şut çektim sol bacağımın üzerinde duruyordum çekerken,gol oldu ama bacağımda gol oldu.Bacağımın içinden "carrttt" diye bir ses geldi.Nasıl oldu anlamadım ama ayakta durabildim.Hemen buz koydum falan bayılcak gibi oldum.Tekrar mr v.s yırtığı iyice açmışım.Geçen hafta Cuma günü Bursaspor'un doktoru Recai Özdemir'e menisküs ameliyatı oldum.Daha dün dikişler alındı,haftaya Cuma koşulara başlıcam,17 Haziran(Öss)den sonra futbola geri dönücem 8 aylık bir aradan sonra.Hatta şu anda bile bacağımda buz var ameliyat şişlerini geçirsin diye.Nedense bacağım hiç eskisi gibi olmucak gibi geliyor bana

Keşke düştüğümde kırılsaydıda menisküsüm yırtılmasaydı.
Menisküs ameliyatını merak edenler için video :
YouTube - Menüsküs Ameliyatı