Geçmiş olsun dileklerini iletip, desteklerini gösteren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. Aslında benim yaşadığım problem, herkesin yaşayabileceği/yaşadığı bir problem. Lakin, yoğunluğum sebebiyle birkaç gün tam anlamıyla ilgilenemedim, istemeden de olsa müşterilerimi mağdur ettim. O sebeple konu biraz büyüdü.

Bir önceki mesajımda da belirttiğim üzere server problemleri yaşadım. O mesajdan sonra dün akşam ve gece yeni sunucuya taşıma işlemlerini yaptım, bu sabahtan itibaren yeni sunucuda siteler çalışmaya başladı. Allah'a şükürler olsun ki gerek taşıma esnasında, gerekse taşınma sonrasında herhangi bir problem yaşamadım. (Taşınma sonrasında Windows Firewall'u açtığımda Plesk'i engellediğini saymassak :P Plesk portuna izin vererek o sorun da çözüldü. )

Yaşanan tüm kesintilerden ve problemlerden dolayı müşterilerimden özür dilerim. Oldukça yoğun ve aksilikler ile dolu bir hafta geçirmekteyim. Gerek üniversitedeki ödev/proje/ders yoğunluğu (ki inanılmaz boyutta ), gerekse notebook'umun arızalanması sebebiyle internete girişim biraz aksadı. Ortaklarım da benimle aynı bölümde okudukları için, onlar da aynı yoğunluğa sahipler. Bundan sebep, birkaç gün tam ilgilenemedik bu sorunlarla. Ancak şimdi, Allah'a şükürler olsun ki tüm problemler çözüldü.

Tekrardan konuya mesaj yazıp, desteklerini gösteren;
@Dr.Wave, @MeyaBilişim, @Onurss, @Elazığlı168, @beratkeles, @Medy@Diz@yn, @trnonet, @yamac_paradox (bu problem süresince en büyük desteği kendisinden gördüm, ayrıca teşekkür ediyorum kendisine), @D!Gé, @dinamixsoft, @Ozinga ve aylardır bana her şekilde destek olan, yardımlarını esirgemeyen, sevgili arkadaşım, değerli dostum @Ekin'e de sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

Bir daha problem yaşamamak ve yaşatmamak dileklerimle.
Saygılarımla.
Kerem
KadeWeb Tasarım ve Hosting Hizmetleri / HemenVPS VPS Hizmetleri